head_bg

nyheder

1. Råvaren afcalciumsilikatpladeer hovedsageligt kiselholdigt materiale, og cementindholdet er ikke meget.Hovedråmaterialet i cementpladen er cement, som er højere end cementindholdet i calciumsilikat, så det har en stærk holdbarhed.

2. Produktionsmaskinerne af calciumsilikat og cementplader er ens, ingredienserne er forskellige, og råvarerne er forskellige.Generelt kan maskinen, der kan producere calciumsilikatplader, også producere cementplader.

3. Densiteten af ​​cementplader er højere end for calciumsilikatplader.Tætheden af ​​calciumsilikatplade er omkring 1,2g/cm3, tætheden af ​​cementplade er 1,5g/cm3, så cementplade er hårdere end calciumsilikatplade.

4. Farven på calciumsilikatplade er lidt gråhvid, og farven på cementplade er lidt mørk.

5. Calciumsilikatplader har store plader og små plader.Store brædder er generelt velegnede til lofter, skillevægge, gulve, og små brædder bruges til lofter;cementplader er generelt store plader, som bruges til indvendig og udvendig vægdekoration.

6. Brandmodstanden afcalciumsilikatpladeog cementplade er begge ikke-brændbare, men der er forskel på farve og tæthed, så lad dig ikke snyde.

7. Produktionsprocessen af ​​calciumsilikatplade og cementplade er forskellig.Calciumsilikatplade har gennemgået højtemperatur- og højtryksbehandling i produktionsprocessen og vil ikke blive deformeret under brug.Cementplade har ikke gennemgået høj temperatur- og højtryksbehandling i produktionsprocessen, så det er til vægge, det er bedst at bruge calciumsilikatplader.

8. Kalciumsilikatloftet er meget smukt som nedhængt loft.Der er mange mønstre til dekoration, størrelsen kan tilpasses, og det har effekten af ​​termisk isolering.

 kalciumsilikatplader


Indlægstid: 19-apr-2022